Starity

TVD: Nina Dobrev nyomdokaiba lép Ian Somerhalder?

2016. március 25. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre megérkezett a Vámpírnaplók április 1-jén adásba kerülő epizódjának előzetese, ám a Damon-rajongóknak nem sok jóval kecsegtet.

hirdetés

A fent látott kisfilm értelmében nem csoda, ha felröppent a hír, miszerint a Damon Salvatorét alakító Ian Somerhalder exbarátnője, a Petrova-hasonmásokat alakító Nina Dobrev nyomdokaiba lép, és búcsút int a 2009 óta futó szériának. A sorozat nyolcadik évadát egyébként nemrég rendelte be a CW, ám Somerhalder esetleges távozása vélhetőleg mindent megváltoztatna. 

A testvérével való kapcsolatának helyreállítása érdekében Damon felajánlja, hogy átveszi Stefan sebét, csakhogy – mint kiderül – ez nem várt következményekkel jár. Az idő fogytán, és Rayna is egyre közelebb kerül Stefanhoz, Valerie pedig kétségbeesetten keresi a megoldást a problémára Damon segítségével, mielőtt még túl késő lenne. Mindeközben Enzo a neve tisztára mosásán fáradozik egészen addig, míg be nem fut Nora, hogy szembesítse őt nyugtalanító felfedezésével

– olvasható a folytatás szinopszisában. 

A Moviepilot a fentiek fényében máris a falra festette az ördögöt, de egyelőre még kérdéses, hogy hogyan alakul Damon és az őt életre keltő Ian sorsa. Julie Plec, a széria producere egyébként egy korábbi interjújában úgy nyilatkozott, hogy a Vámpírnaplók sorsa a két főszereplőt alakító színészhez van kötve, és amennyiben ők maradni szeretnének, addig ő sem dobja be a törölközőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek