Starity

Ilyen lesz a Mr. Robot folytatása

2016. március 28. 16:04   |   Szerző: missdaisy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű számítógépekkel, hackerkedéssel és drámával teli Mr. Robot idén nyáron tér vissza második évadára, melyről a sorozat producere hintett el érdekességeket. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
Ilyen lesz a Mr. Robot folytatása
Fotó: USA Network

Tavaly júniusban debütált a USA Network legújabb drámasorozata, a Mr. Robot mely nemcsak az Államokban, de az egész világon hamar népszerűséget szerzett magának. A sorozat annyira magas nézettséggel és pozitív visszajelzésekkel rendelkezett, hogy év elején még Golden Globe-jelölést is kapott a legjobb TV sorozatnak járó kategóriában, melyet januárban a gálán díjra is váltott.

A rajongók ezek után joggal ülnek tűkön, hiszen az első évad fináléja rengeteg kérdést hagyott maga után. Ezekre a kérdésekre pedig a sorozat producere, Sam Esmail adott választ legutóbbi interjújában.

A második évad főleg a titkokra és a való életben is fennálló problémákra fog fókuszálni, ahogyan ezt az első évad is tette. Megígérhetem, hogy azokra a kérdésekre is válaszokat fogunk kapni, melyek izgatják az emberek fantáziáját, gondolok most arra, hogy hova tűnt Tyrell Wellick az évad utolsó részében és Mr. Robot karakterére is, hogy miért van jelen és hogy mi a célja

– magyarázta Esmail, majd így folytatta:

Ahogyan azt a záróepizódban láthattuk, Elliot egy hatalmas büntettet követett el, aminek igen súlyos következményei lesznek, történetesen azért, mert egy fiatal FBI ügynök, Dominique DiPierro fog nyomozni az Evil Corp ügyében, és nagyon közel kerül majd az fsociety titkához is.

Sam a második évados spoilerek mellett az is elárulta továbbá, hogy Stephanie Corneliussen (Joanna Wellick) és Michael Cristofer (Philip Prince) karakterei az új évadban már állandó szereplők lesznek, illetve két új karakter; Leon (Joey Badass) és Derek (Chris Conroy) is feltűnik a színen. Míg Leon Elliot egyik régi barátját kelti életre, addig Derek Joannával kerül majd intim kapcsolatba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek