Starity

Miley Cyrus mentor lesz a The Voice-ban

2016. március 26. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő ezúttal új szerepben bizonyíthat, ugyanis az NBC népszerű tehetségkutató műsorában pesztrálja majd a versenyzőket.

hirdetés

Szeptemberben kezdődik meg a The Voice tizenegyedik évadának forgatása, és természetesen izgalomban és tehetséges, feltörekvő előadókban ezúttal sem lesz hiány. Ahogy azt már megszokhattuk, kicsit ismét átrendeződik a mentorok sora is, ugyanis Pharrell Williams és Christina Aguilera távozásával két hely megüresedett Adam Levine és Blake Shelton mellett.

Míg a korábbi évadokban a bevett szokás az volt, hogy a nagy vörös székekben három férfi és egy női mentor foglalt helyet, ez hamarosan megváltozik, ugyanis két hölgy kerül a kiadó helyekre Miley Cyrus és Alicia Keys személyében, akik már alig várják, hogy új szerepben bizonyíthassanak.

A hírek igazak! Én leszek a The Voice 11. évadának új mentora

– tudósított Miley a hírről az Instagramon.

A műsor tizedik évadának forgatása jelenleg is zajlik, a végső fináléra pedig május 24-én kerül majd sor. Azt egyelőre nem lehet megítélni, hogy kik lehetnek esélyesek a győzelemre, de a korábbi eredmények tekintetében nem lennénk meglepve, ha ismét a háromszoros nyertes Levine csapatából kerülne ki az év hangja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek