Starity

Hallgasd meg az Against The Current újdonságát!

2016. március 28. 09:09   |   Szerző: ATCfan2002

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Magyar idő szerint március 25-én került feltöltésre a legújabb Against The Current-szerzemény.

hirdetés

Az együttes első nagylemeze május 20-án érkezik In Our Bones címmel a Fueled By Ramen jóvoltából, pénteken pedig a Running With The Wild Things és a Runaway című dalok után a harmadik számot is meghallgathattuk a korongról.

A Wasteland címre keresztelt szerzeménnyel új vizekre evezett az együttes, hiszen elektropopos hangzásával igencsak kitűnik a banda eddig megismert nótái közül – a hangulata sokkal inkább Halsey és Taylor Swift stílusvilágát idézi. Bár a korábban megismert három dalból kiindulva nem tudjuk, ez a stílus mennyire jellemzi majd az albumot, a hangzásvilág igen sokszínűnek ígérkezik.

Az öttagú csapat számára 2015 után, 2016 ismét sikeres év lehet karrier szempontjából, hiszen európai turnéjuk végére érve, pihenést nem ismervea nyári fesztiválszezonban ők is részt vesznek a Vans Warped turnén olyan fellépők mellett mint a Set It Off, vagy éppen a Fueled By Ramenhez frissen igazolt 3OH!3.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek