Starity

Újabb szünetre vonul Adele

2016. március 28. 08:08   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden bizonnyal sokakat váratlanul ér a következő hír: Adele világkörüli turnéja után több évre felfüggeszti zenei karrierjét, hogy kisfia mellett lehessen.

hirdetés
Újabb szünetre vonul Adele

Adele három éves kihagyás után 2015-ben tért vissza a zeneiparba, amikor kiadta 25 című nagylemezét. Az album óriási sikert aratott, szinte minden eddigi lemezeladási rekordot megdöntött, világszerte több mint 17 millió példányban kelt el. 2016-ban elindult világkörüli turnéja, amely során karrierjében először több tízezer férőhelyes arénákban lép fel estéről estére.

A HollywoodLife értesülései szerint a turné befejezte után azonban mintegy öt évre szeretne visszavonulni a reflektorfénytől, így új zenét sem várhatunk tőle ezidő alatt. Az énekesnő kisfia, Angelo már betöltötte harmadik életévét, Adele pedig nem szeretne lemaradni gyermeke ezen korszakának egyetlen pillanatáról sem, ezért hozta meg ezt a döntést.

A legközelibb barátainak már elárulta, hogy megközelítőleg öt évre visszavonul a rivaldafénytől, tehát a következő albuma is csak ezután várható. Még nagyon újoncnak érzi magát az anyaság területén, ezért semmiből nem szeretne kimaradni Angelót illetően. Biztos nehéz lesz a rajongóknak ezt elfogadni

– nyilatkozta egy forrás a The Sunnak.

Nos, Adele ugyan visszavonul, de emlékezzünk csak mi történt, amikor tavaly Hello című dalával visszatért: minden rekordot megdöntött és nem volt olyan ország a világon, ahol ne lett volna listavezető. Ha a hírek valóban igaznak bizonyulnak, ebben az esetben Adele-nek öt éve lesz, hogy elkészítsen egy új lemezt, ami az énekesnőt ismerve rögtön sikerre lesz ítélve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek