Starity

Kourtney Kardashian és Scott Disick újra együtt?

2016. április 03. 13:01   |   Szerző: Imi1008

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban két különös videó is felkerült a világhálóra, melyek láttán arra gyanakszunk, hogy az egykori szerelmesek újra együtt vannak.

hirdetés

Kourtney Kardasian és Scott Disick kapcsolata tavaly nyáron ért véget, amikor kiderült, hogy a férfi az exbarátnőjével csalja menyasszonyát. Nem csoda, ha úgy látták jobbnak, ha mindketten külön utakon járnak a továbbiakban, hiszen a folyamatos veszekedés csak ártana a három gyermeküknek. A napokban azonban két bizarr videó is napvilágot látott, amiknek hatására a rajongók joggal tehetik fel maguknak a kérdést: újra együtt vannak? 

Mindkét videót Kourtney tette közzé (először a Snapchaten, majd az Instagramon), melyeken Scott társaságában láthatjuk. Míg az egyiken a férfi azt hangoztatja, hogy újra együtt vannak (erre Kourtney határozott nemmel felel), addig a másikon úgy ölelgeti, mintha meg akarná csókolni, majd a mellét markolássza.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy csak baráti viszony van köztük vagy valóban egymásra találtak volna, ám rajongóik szerint nem elképzelhetetlen, hogy a kapcsolat folytatása mellett döntöttek, akárcsak Kourtney testvére, Khloe Kardashian és Lamar Odom.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek