Starity

Mi a baj Robert Pattinsonnal? Exbarátnői sorra jelentik be, hogy a saját nemükhöz vonzódnak

2016. március 29. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat-filmek sztárja jelenleg boldog párkapcsolatban él FKA Twigsszel, exei pedig inkább egymás választják helyette.

hirdetés
Mi a baj Robert Pattinsonnal? Exbarátnői sorra jelentik be, hogy a saját nemükhöz vonzódnak

Ugyan már egy ideje folytak a találgatások, hogy barátságnál több van Kristen Stewart és a francia énekesnő, SoKo között, mostanra azonban bebizonyosodott, hogy a két lány valóban egymásra talált, és láthatóan maximálisan boldogok együtt – többek között erről tanúskodott az énekesnő W magazinnak adott interjúja is.

Nagyon-nagyon-nagyon szerelmes vagyok, és ugyanennyire boldog a jelenlegi párkapcsolatomban

– nyilatkozta a 30 éves tehetség, akit nemrég Párizsban csíptek lencsevégre Kristen társaságában. (A kettejükről készül lesifotóért kattints ide!) A napokban pedig előkerült egy korábbi interjúja is, melyből kiderült, hogy az Alkonyat másik főszereplője, Robert Pattinson is megvolt neki.

Életem legjobb döntése volt, hogy Los Angelesbe költöztem. Az első napok egyikén például elmentem bulizni, ahol összefutottam egy csajjal, aki azt mondta: Szia! Imádom a zenédet, ráadásul egy lemezkiadónál dolgozok, és szívesen leszerződtetnénk. Hol szállsz meg? Kell egy hely, ahol aludhatsz? Én meg csak annyit mondtam, hogy Igen, naná, aztán még aznap este volt egy vakrandim Robert Pattinsonnal.

A jelenleg a Good Time című krimi-drámát forgató Rob egyelőre nem kommentálta a dolgot, így nem tudni, mit gondol arról, hogy exei így egymásra találtak. Ő továbbra is FKA Twigsszel randizik, akinek tavaly tavasszal, hét hónapnyi randizás után kérte meg a kezét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek