Starity

Válságban van Angelina Jolie és Brad Pitt házassága?

2016. március 30. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pletykák szerint Angelina Jolie és Brad Pitt házassága alapjaiban rengett meg, aminek oka a brit modellből lett színésznő, Cara Delevingne, aki iránt Pitt látványos érdeklődést mutat.

hirdetés

Az elmúlt hónapokban számos olyan híresztelés kapott szárnyra, miszerint válságba került az álompárnak számító színész házaspár kapcsolata. Nem titok, hogy Angelina Jolie a szokottnál is sápadtabb és kimerültebb, köszönhetően annak, hogy a házassága  lassan darabokra hullik. A színésznőt nemrég a gyermekei társaságában, Londonban kapták lencsevégre, és a szokottnál is vékonyabbnak, nyúzottabbnak tűnt.

A Pittel való folyamatos harc és a válás fenyegető lehetősége elszívta az erejét és emiatt sokat fogyott. Még rosszabb lesz, ha nem vigyáz magára. Már így is túl sokat dolgozik, túl sok stressz éri, és érzelmileg teljesen túlterhelt. Az a veszély fenyegeti, hogy érzelmileg és fizikailag is teljesen össze fog omlani

– nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő bennfentes az International Business Times riporterének.

A The National Enquirer pedig már arról számolt be, hogy Brad Pittet zavarja a felesége múltja – leginkább a korábbi heroinfüggősége és a furcsa szexjátékai. A pletykafészkek szerint emiatt a színész belevetette magát a munkába, mégpedig egy bizonyos színésznő, Cara Delevingne társaságában, akinek állítólag már fel is ajánlotta a női főszerepet a World War Z második részében.

Brad úgy gondolja, hogy Cara tehetségét nem aknázzák ki megfelelően és a szárnyai alá akarja venni őt. Azt reméli, hogy Cara szerződést köt a filmcégével

– nyilatkozta egy forrás a RadarOnline-nak.

Állítólag Delevingne időhiányra hivatkozva visszautasította a Pitt által felkínált szerepet, ám a forrás szerint a színész nem adja fel, mert szerinte Delevingne hatalmas tehetség és minden esélye megvan arra, hogy elismert világsztár legyen színésznőként is.

Brad a legjobb hollywoodi színjátszás tanárok telefonszámát adta meg Carának, és hisz abban, hogy a lányban megvan a tehetség, hogy egy nap megkapja az Oscar-díjat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek