Starity

Leesik az állad! Mutya Buena a felismerhetetlenségig megváltozott!

2016. március 30. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Too Lost In You, Push The Button, About You Now. Ismerősen csengenek ezek a dalcímek? Ha igen, akkor valószínűleg nem kell bemutatnunk neked a 2000-es évek egyik legnépszerűbb lánybandáját, a Sugababest. És hogy hogy jön ez ide? Az egyik alapítótag annyira megváltozott, hogy mi is alig hiszünk a szemünknek!

hirdetés

A most 30 éves Mutya Buenát 1998-ban ismerhettük meg a Sugababes élén. A keleti vonásokkal rendelkező barna hajú szépség 2005-ben azonban úgy döntött, hogy elhagyja a sikert meghozó csapatot, és csatlakozott a Celebrity Big Brother című valóságshow-hoz.

2007-ben egy rövid időre visszatért barátnőihez a Sugababes élére, ám nem volt hosszú életű az újbóli összeállás, 2012-ben pedig végleg eltűnt a nyilvánosság szeme elől, és jóformán semmit nem is lehetett tudni arról, mivel tölti az idejét azt leszámítva, hogy MKS néven kiadta volt csapattársaival a Flatline című slágert.

Mutya azonban a napokban meghívást kapott Chantelle Heskey születésnapi bulijára, ám az ünnepelt helyett ő hívta fel magára a figyelmet a felismerhetetlenségig megváltozott külsejével. Az énekesnő ugyanis amellett, hogy felszedett néhány pluszkilót, számtalan új tetoválással gazdagodott, ami korábban egyáltalán nem volt jellemző rá.

Az énekesnőről készült legfrissebb fotó megtekintéséért kattints ide!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek