Starity

Kaley Cuoco bepasizott?

2016. március 30. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Agymenők sztárja szeptemberben jelentette be válását, ám úgy tűnik, nem magányos többé.

hirdetés

A CBS népszerű szitkomjának szőke bombázója saját bevallása szerint már kezd magához térni válása óta. Amikor épp nem forgat, igyekszik sok időt tölteni a családjával és a barátaival, ha pedig kikapcsolódásra vágyik, felpattan kedvenc lova hátára, és a maga csendességében rója a kilométereket. 

Épp ez utóbbi tevékenységével hívta fel magára a sajtó figyelmét, ugyanis feltűnően sok időt tölt az otthonához közeli lovastanyán, és Hollywoodban máris azt pletykálják, hogy nem az állatok iránti szeretete vonzza oda, hanem sokkal inkább egy jóképű fiatalember, Karl Cook társaságát keresi.

A 26 éves férfi maga is hatalmas állatbarát hírében áll, és láthatóan remekül kijön Kaley-vel. Olyannyira, hogy előszeretettel pózol a szőke szépséggel az Instagramon közzétett képeken. Azt egyelőre nem tudni biztosan, hogy mi zajlik a lovastanyán, amikor hátasaik lován száguldanak a naplementében, rajongói azonban azt remélik, a zátonyra futott házasság után Kaley végre ismét boldog.

 

@normancook által közzétett fénykép,

 

@normancook által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek