Starity

Perrel fenyegeti Perrie Edwards édesanyját Zayn Malik

2016. március 31. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, az egykori One Direction-tagnak és a Little Mix énekesnőjének még mindig van miért háborúzni.

hirdetés
Perrel fenyegeti Perrie Edwards édesanyját Zayn Malik
Fotó: The Sunday Times

Zayn Malik tavaly nyáron adta ki Perrie Edwards útját, és bár minden kapcsolatot megszakított az énekesnővel, valami még mindig hátra van. Történetesen az, hogy volt menyasszonya édesanyja, Debbie él abban a dorseti ingatlanban, amit még ő vásárolt neki annak idején. Az énekes közel 97 millió forintnak megfelelő angol fontot fizetett a háromszobás házikóért, amit akár jogi úton, de vissza kíván kapni.

Zayn ki akarja tenni Debbie szűrét. Megmondta neki, hogy vissza akarja kapni a házat, és jobban teszi, ha önként távozik

– nyilatkozta a The Sunnak egy neve elhallgatását kérő forrás, majd hozzátette, hogy Zayn immár minden Perrie-hez fűződő szálat el szeretne szakítani, méghozzá véglegesen.

Zayn ultimátumot adott Debbie-nek: vagy elmegy, vagy bíróság elé fogja citálni. Debbie jelenleg is a házban él, de mivel az ingatlan nem az ő nevén van, esélye sincs arra, hogy pert nyerjen Zaynnel szemben.

A fentiektől függetlenül Malik élete legjobb időszakát éli: magánélete boldog, első önálló szólóalbuma pedig hatalmas siker világszerte, mi több, nemrég kiütötte Adele-t is a ringből albumeladások terén, ugyanis 5000 példányszámmal máris több kelt el a Mind Of Mine-ból, mint kolléganője 25 címre keresztelt újdonságából.

Köszi szépen, Zquad, az álmom épp most válik valóra

– mondott köszönetet rajongóinak a Twitteren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek