Starity

Fellépéssorozata miatt tüntetik ki Taylor Swiftet

2016. március 31. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The 1989 című korongjának népszerűsítő világkörüli turnéja olyan népszerűnek és sikeresnek bizonyult, hogy az iHeartRadio vasárnapi díjátadóján kitüntetik érte az énekesnőt.

hirdetés
Fellépéssorozata miatt tüntetik ki Taylor Swiftet
Fotó: YouTube

Már tavaly is sikert sikerre halmozott Taylor Swift, az idei év viszont a jól megérdemelt pihenésé és a jól végzett munka eredményeképpen a kitüntetések átvételéé. Az iHeartRadio harmadik ízben megrendezésre kerülő díjátadóján például nem kevesebb, mint hét kategóriában jelölték díjra az énekesnőt, mindezen túl pedig átadják neki az év turnéjáért járó elismerést is.

Nem csoda, hogy a The 1989 World Tour ilyen díjazásban részesül, hiszen időtartama alatt az egész világot bejárta az énekesnő, koncertjei pedig minden egyes alkalommal maximális intenzitással zajlottak. A fentiekhez hozzájött még korszakalkotó ötlete is, melynek értelmében minden fellépésén vele tartott egy-egy híres kollégája vagy kolléganője, így többek között színpadra állt Selena Gomezzel, Ciarával, Avril Lavigne-nel, John Legenddel, Lena Dunhammel, Gigi Hadiddal és Karlie Kloss-szal is – többek között.

A fent említett díjátadón természetesen ezúttal is a zeneipar legjobbjait díjazzák zenei stílusok szerint, ám a vendégeknek a szünet ideje alatt sem kell unatkozniuk, hiszen olyan sztárok szórakoztatják majd a jelenlévőket, mint Zayn Malik, Chris Brown, a DNCE, Fetty Wap, Demi Lovato, Justin Bieber, Meghan Trainor, Iggy Azalea, G-Eazy és Bebe Rexha, az est házigazdája pedig Jason Derülo lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek