Starity

Ashton Kutcher: „Nem állok készen arra, hogy cukorral tömjem a lányomat”

2016. március 31. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész és felesége az egészséges életmód jegyében nevelik lányukat, így amíg csak lehet mellőzik étrendjéből a cukrot.

hirdetés
Ashton Kutcher: „Nem állok készen arra, hogy cukorral tömjem a lányomat”

Szó sincs arról, hogy Ashton Kutcher és Mila Kunis vasklapos egészségmániások lennének, de kétségtelen tény, hogy sokat lehet hallani a cukor káros élettani hatásairól, így nem meglepő, hogy a sztárpár úgy döntött: egyáltalán nem eteti cukortartalmú élelmiszerekkel másfél éves kislányát, Wyatt Isabelle Kutchert. Döntésükről a büszke apuka Jimmy Kimmel műsorában mesélt.

Nem szeretnénk cukorral tömni Wyatt-tet, hiszen még csak egy és fél éves, nem áll készen rá. Mi sem állunk készen arra, hogy ő kész legyen cukrot majszolni

– nyilatkozta a színész hozzátéve, hogy amerikai hagyomány szerint természetesen ők is rendeztek húsvéti tojásvadászatot a szemük fényének, ám a díszes csomagolásban édesség helyett mazsola és néhány szem Cheerios-karika rejtőzött.

Mi magunk természetesen fogyasztunk cukrot, megtalálhatod a háztartásunkban is, csupán Wyattnek nem adunk belőle. Egyáltalán, semmilyen szinten nem vagyok készen rá, hogy adjak belőle neki

– folytatta Ashton, és azt is elárulta, hogy még mindig kérdés tárgyát képezi náluk a húsvéti nyuszi mítosza. Abban ugyan megegyeztek Milával, hogy a Télapó történetét Wyatt is ismerni fogja, a nyuszin azonban még gondolkodnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek