Starity

A metalzene nagyjaival dolgozott legújabb albumán Tarja

2016. április 03. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztusban érkezik Tarja legújab nagylemeze, melynek kapcsán nemrég új híreket osztott meg az énekesnő.

hirdetés

Nemrég számoltunk be arról, hogy a finn énekesnő lázasan dolgozik agusztusban megjelenő The Shadow Self címet viselő albumán, amelynek előzeteseként korábban már belehallgathattunk a No Bitter End című dalba.

Egy interjú során kiderült, hogy ez a lemez az eddigi legsúlyosabb anyag, amit a szoprán dalospacsirta valaha is készített, valamint megtudhattuk többek között azt is, hogy több duett is helyet kapott számlistán – egy közülük az öccsével Tony Turunennel karöltve készült –, továbbá arról is lehullott a lepel, hogy kik azok a személyek, akik még változatosabbá tették a The Shadow Selfet.

Felcsendült többek között Alissa White-Gluz neve, a Within Temptation (akire már sokan gyanakodtak), de régi ismerősök neve is visszaköszön, mint például Mike Terrana, Doug Wimbish, Christian Kretschmar és még sokan mások. Mint az korábban már említésre került, sokaknak leeshet az álla augusztusig, ugyanis az ex-Nightwish-énekesnő még számos meglepetéssel fog szolgálni, és úgytűnik, hogy ez még csak a kezdet.

Fotó: Facebook / Tarja

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek