Starity

Véget ért Drew Barrymore házassága

2016. április 02. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három évnyi házasság után a válás mellett döntött a részben magyar származású színésznő.

hirdetés

A külső szemlélő számára idillinek tűnt Drew Barrymore és Will Kopelman kapcsolata, ám a felszín alatt korántsem volt minden rendben. A szerelmesek 2012-ben egy meghitt szertartás keretein belül esküdtek örök hűséget egymásnak, kapcsolatukból pedig két gyermek (Olive és Frankie) született.

Ugyan szó sem volt nagy veszekedésekről, világra szóló botrányról vagy egy harmadik fél jelenlétéről, mégis zátonyra futott kapcsolat. Intő jelnek bizonyulhatott az is, hogy Drew legutóbb júniusban tett közzé kettejükről készült közös fotót, ám rajongói úgy gondolták, a színésznő csak szeretné megtartani a magáénak a szerelmi életét.

Egy, a párhoz közel álló barát úgy nyilatkozott az E! Newsnak, miszerint nemcsak elfáradt Drew és Will kapcsolata, hanem a szerelem szikrája is kiveszett belőle, és jóformán idegenekként éltek egymás mellett.

Nem élnek már együtt. Az elmúlt hónapokban több hullámvölgyet is megjártak. Will például egyáltalán nem volt részese Drew cégének, és párként sem álltak közel egymáshoz. Drew sosem mondott rosszat a férjéről, nem panaszkodott, csak egyszerűen olyanok voltak, mintha semmi közük nem lenne egymáshoz

– nyilatkozta a barát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek