Starity

Zombis akciófilmben kapott főszerepet Steven Yeun

2016. április 03. 12:12   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Steven Yeun a The Walking Dead zombi dráma egyik szereplőjeként már megmutatta, hogy sokféle rosszfiús túlélési képességgel rendelkezik, ezt a tudását pedig most ismét kamatoztathatja, ugyanis nemrég leszerződött a Mayhem főszereplőjének.

hirdetés
Zombis akciófilmben kapott főszerepet Steven Yeun
Fotó: AMC Studios

A The Hollywood Reporter értesülései szerült Joe Lynch rendezi a Mayhem című akciófilmet, melyben Steven Yeun alakítja a főszereplőt, míg a másik kulcskarakter életre keltését az ausztrál Samara Weavingre bízták. 

A film forgatókönyvét Matias Caruso írta, a történet középpontjában pedig a Mayhem körül fennálló vírus áll majd, ami arra kényszeríti az embereket, hogy hirtelen indulatkitöréseik vezéreljék cselekedeteiket, amíg emberi húsra éhező holttestekké nem változnak. A pestis kitörésének hátterében a Mayhem egyik alkalmazottja elleni bosszú áll. Derek Saunders (Steven Yeun) elbocsátását követően csapdába esik a karantén alá helyezett épületben, így kénytelen lesz foggal-körömmel harcolni az életéért – és a munkájáért is. 

A film forgatási munkálatai március végén Belgrádban kezdődtek meg, a költségeket pedig az Avva Pictures állja. A film bemutatását 2017-re datálják a készítők, magát a művet pedig a Circle of Confusion stúdió hozza forgalomba. A hazai bemutatásról egyelőre nincs információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek