Starity

Nagymamája temetésén zaklatta egy rajongója Harry Stylest

2016. április 04. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nincs könnyű dolga a One Direction szívtiprójának, hiszen ismertsége miatt rajongói a legkülönösebb helyeken és szituációkban képesek autogramot vagy közös képet kérni tőle.

hirdetés

Így történt ez két évvel ezelőtt is, amikor Harry Styles szeretett nagymamája, Beryl Styles 86 éves korában elhunyt. A történtekről nemrég a The Debrief oldalán egy cikk keretein belül számolt be az énekes nővére, Gemma. 

A legfrusztrálóbb személyes élményem az volt, amikor egy távoli rokonom elhozta a nagymamám temetésére az unokáját, unokahúgát, vagy lényegtelen is, hogy kijét, aki közös szelfit akart az öcsémmel. Egy temetésen. A mi nagymamánk temetésén. Pff

– írta felháborodottan Gemma az oldalon. 

 

@harrystyles által közzétett fénykép,

Ez egyébként nem az egyetlen alkalom volt, amikor a lány nemtetszésének adott hangot a testvére népszerűségéből fakadó őrült rajongók cselekedeteinek. Nemrég például édesanyjuk iCloud-fiókját törték fel, és hozták nyilvánosságra az ott talált tartalmakat. Ha pedig ez nem lett volna elég, Anne személyazonosságát is ellopták egy fake Twitter-fiókhoz.

Ez a bejegyzés azoknak szól, akik létrehozták ezeket a profilokat: Még nem tettétek tönkre eléggé anyukám életét?

– írta akkor indulatosan a közösségi oldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek