Starity

Imádnivaló kölyökkutyával cukiskodott Zac Efron

2016. április 04. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jóképű színész az utolsó simításokat végzi a hamarosan a mozikba kerülő Rossz szomszédság című filmen, munka közben pedig ezúttal egy édes kiskutyával bohóckodott.

hirdetés

Seth Rogen a szöveget véglegesíti a Rossz szomszédság második részéhez

– írta az alábbi videóhoz az Instagramon Zac Efron, aki munka közben is mindig talál valamit, amivel feldobhatja a hangulatot – ezúttal épp egy kölyökkutya személyében.

A színész rajongói már magát Zacet is több ezer szivecskével szokták meglepni a közösségi oldalon, ám az édes négylábúval még több lájkot sikerült bezsebelnie, ugyanis közel félmillióan imádták a néhány másodperces cukiságot.

Ami a munkát illeti, nemrég jelent meg Zac legutóbbi filmje, a Nagyfater elszabadul, melyben Robert De Niro volt a partnere, és három további alkotásban kamatoztatja tehetségét a későbbiekben. A Rossz szomszédság folytatása például május 12-én, a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres pedig júliusban kerül a mozikba, a The Disaster Artist azonban még nem kapott premierdátumot.

A fentieken túl sem unatkozik a színész, ugyanis jelenleg is forgat: Dwayne Johnson, David Hasselhoff, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra és Kelly Rohrbach mellett főszerepet játszik a 2017-ben a mozikba kerülő Baywatch-filmadaptációban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

kutya munka cuki aranyos
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek