Starity

Négylábú barátját gyászolja Kaley Cuoco

2016. április 04. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb játszópajtástól volt kénytelen elbúcsúzni az Agymenők állatbarát sztárja.

hirdetés

Kaley Cuoco évek óta hatalmas állatbarát hírében áll, és nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is kiáll a négylábú kedvencekért, ugyanis amikor csak teheti, örökbe fogad egy-egy szívének kedves jószágot. Jótettei ellenére azonban sajnos igencsak rájár a rúd a szőke szépségre, ugyanis a közelmúltban két kutyáját is elvesztette, tegnap pedig barátnője, Rebecca Corry pitbulljától, Angeltől is búcsúznia kellett, akit egyébként a sajátjaként szeretett.

Nyugodj békében, Angel. A szívem nagyon nehéz most. Ez a kutya sokkal emberibb és őszintébb volt, mint sokan közülünk. Folyton szeretetet és megbocsátást sugárzott, és ő volt az oka, amiért beleszerettem a pitbullokba. Kikövezte ennek a fajtának az útját mindenhol, és megmutatta, milyen is örökbe fogadni egy pitbullt. Az emléke ott él mindazokban, akiknek megérintette a szívét... Szeretetemet küldöm a csodálatos gazdijának

– írta az alább látható montázs mellett a színésznő.

 

@normancook által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek