Starity

Zendaya még sosem volt ilyen szép! Új frizurájával végre kivívta rajongói elismerését

2016. április 05. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zendaya korábban is szívesen kísérletezett a külsejével, legutóbbi választásával pedig ezúttal egyöntetűen elégedettek rajongói.

hirdetés

Már megszokhattuk, hogy Zendaya kaméleonként változtatja a külsejét, és az egészen elképesztőtől a borzalmason át a gyönyörűig mindenféle tulajdonsággal illették a múltban frizuraválasztásait.

Legutóbbi döntése – melyet a vasárnap megrendezésre került iHeartRadio Music Awardsra kért fodrászától – tökéletesnek bizonyult, ugyanis mind színében, mind fazonjában is a legújabb trendeknek megfelelő volt, nem is beszélve arról, hogy egyszerre kölcsönzött neki bájos és felnőttes külsőt.

Mint említettük, nem volt mindig ilyen sikere a színésznőnek, ugyanis korábban számtalan alkalommal bírálták nem mindennapi frizuraválasztásai miatt. Emlékeztetőként, íme egy kis összeállítás, milyen hajviseletekkel hívta fel magára a figyelmet korábban – akár jó, akár rossz értelemben!

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek