Starity

Csinos légiutas-kísérővel randizott Harry Styles Kendall Jenner előtt

2016. április 05. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes a One Direction On The Road Again turnéján gabalyodott össze Megannel.

hirdetés

Harry Styles többnyire igyekszik titokban tartani magánéletét, így csak egy-egy lesifotó szokott árulkodni arról, ha új kapcsolatba kezd. Hódításait felsorakoztató képzeletbeli listájának utolsó alanya a 20 éves valóságshow-sztárból modellé avanzsált Kendall Jenner volt, bár azt csak kevesen tudják, hogy az énekes ekkor még egy másik lánnyal élt kapcsolatban.

A 24 éves Megan Smith egyik barátja ugyanis nemrég kitálalt a sajtónak, és elárulta, hogy hosszú hónapokig tartott a lány kapcsolata a One Direction szívtiprójával, akit a csapat On The Road Again turnéján ismert meg, ugyanis egyike volt azon légiutas-kísérőknek, akik kiszolgálták a srácokat a hosszú repülőutak alkalmával a június és október közötti időszakban.

Vele randizott Harry Kendall előtt (Fotó: Facebook / Megan Smith)

A Mirrornak köszönhetően megtudhattuk, hogy a fiatalok kapcsolata akkor vált munkakapcsolatból barátivá (majd romantikussá), amikor Megan édesanyja stroke-ot kapott, Harry pedig természetéből adódóan képtelen volt elnézni a szőke szépség szenvedését, így mindig ott volt a lánynak, ha vigaszra volt szüksége.

Ők ketten a repülőgépen találkoztak, amikor leszerződtették Megant a One Direction légiutas-kísérőjének. Szoros kötelék alakult ki köztük, és a kapcsolatuk rövid időn belül romantikussá vált. Számtalan randijuk volt, nagyon egymásra voltak kattanva

– nyilatkozta egy bennfentes, majd így folytatta:

Harry kalandjaitól eltérően ez komolynak ígérkezett. Mindig támogatta Megant, aki nehéz időszakon ment keresztül, és egyre gyakrabban emlegette úgy, mint a barátnőjét. Megan sosem kérdezte őt más lányokról, hiszen tisztában volt vele, hogy Harry egy rocksztár, de totálisan bele volt zúgva, és hitt abban, hogy ő is így érez iránta.

Fotó: Instagram / Megan Smith

A kettejük közti bimbózó románcnak azonban Kendall Jenner felbukkanása végleg véget vetett, ugyanis Megan minden kapcsolatot megszakított a fiúval, amikor megtudta, hogy szerelme a 20 éves modellel töltötte az új évet. Kapcsolatuk zátonyra futásását egy Harryhez közel álló barát is megerősítette.

Harry fülébe jutott a pletyka, hogy egy leleplező könyvben kívánják nyilvánosságra hozni Meganhöz fűződő kapcsolatát, így inkább úgy döntött, ideje véget vetni a kapcsolatnak

– nyilatkozta a forrás. Mint kiderült, itt még korántsincs vége a történetnek, ugyanis Harry és Kendall egymásra találására mindössze néhány nappal azelőtt került sor, hogy Harry meglátogatta Megant Londonban.

Megan azt mesélte nekem, hogy két fantasztikus napot töltött Harryvel, de miután elbúcsúztak egymástól a reptéren, meglátta a róla és Kendallról készült lesifotókat, amik az újévi hajótúrán készültek. Teljesen kiakadt. Szó szerint a hajóútról érkezett hozzá, hogy meglátogassa Londonban.

A közös kép is azt bizonyítja, hogy közel álltak egymáshoz

Megan ugyan egyelőre még a sebeit nyalogatja, ám Harry már tovább is lépett, és mint kiderült: kapcsolata Kendall-lal nem volt több egy kósza kalandnál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek