Starity

Will Smith kapja az MTV életműdíját a 25. Movie Awards-on

2016. április 05. 15:03   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az MTV bejelentette az első világsztárokat, akik biztosan jelen lesznek a kasszasiker filmeket és rajongóikat ünneplő MTV Movie Awards 25. jubileumi gáláján. A fellépő Ariana Grande és Halsey mellett díjátadóként lép színpadra A Vadász és a Jégkirálynő stábja, Charlize Theron, Chris Hemsworth és Jessica Chastain, valamint Seth Rogen és Zac Efron a Rossz szomszédság 2-ből, Olivia Munn az X-men: Apokalipszisből és Gigi Hadid szupermodell is. A 25 éves díjátadón Will Smith-nek is fontos szerep jut, hiszen idén ő kapja az MTV Movie Awards Generáció-díját.

hirdetés
Will Smith kapja az MTV életműdíját a 25. Movie Awards-on

Will Smith kapja az idei MTV Movie Awards legnagyobb elismerését, a Generáció-díjat, amelyet korábban olyan színészek vehették át, mint Robert Downey Jr., Mark Wahlberg, Jamie Foxx, Johnny Depp, Reese Witherspoon, Ben Stiller, Adam Sandler, Sandra Bullock, Mike Myers, Tom Cruise és Jim Carrey.

Will Smith a modern mozisztárok megtestesítője, aki a Függetlenség Napjával és a Bad Boys-zal szerzett globális ismertséget és népszerűséget. Azóta meghódította egész Hollywoodot olyan filmekkel, mint a Men in Black – Sötét zsaruk, az Ali, a Sérülés, A boldogság nyomában és a hamarosan mozikba kerülő Öngyilkos osztag. 

Smith tizenhétszeres MTV Movie Awards jelölt és ötszörös győztes, többek között kétszer nyerte el a legjobb férfi alakításnak járó Arany Popcornt (2001 – Ali, 2008 Legenda vagyok). 1994-ben ő volt a díjkiosztó házigazdája, amikor a Veszélyes Elemek kapta a legrangosabb, Év Filmjének járó elismerést. A kategória idei jelöltjei között olyan kasszasikerek szállnak harcba, mint a Bosszúállók: Ultron kora, a Creed - Apolló fia, a Deadpool, a Jurassic World, a Star Wars: Az ébredő erő – amely 11 kategóriában esélyes az Arany Popcornra –, és a Straight Outta Compton. Az N.W.A. nevű hip-hop formáció igaz történetét feldolgozó film emellett az újdonságnak számító dokumentumfilm kategóriában is számíthat a győzelemre.

Az MTV emellett bejelentette az első sztárokat is, akik biztosan jelen lesznek az idén negyed évszázados gálán. Ariana Grande és Halsey fellépőként varázsolja majd el a közönséget: Grande legújabb albumának címadó dalát, a Dangerous Womant adja majd elő, míg Halsey A Vadász és a Jégkirálynő Castle című betétdalával áll a közönség elé.

Eközben Charlize Theron, Chris Hemsworth és Jessica Chastain A Vadász és a Jégkirálynőből, Seth Rogen és Zac Efron a Rossz szomszédság 2-ből, Olivia Munn az X-men: Apokalipszisből és Gigi Hadid szupermodell díjátadóként lép majd színpadra. Theron azonban az Arany Popcorn átadása mellett győztesként is többször mikrofon elé állhat. Övé lehet többek között a legjobb verekedés, miután a Mad Max: A harag útjában Furiosaként Max-szel, vagyis Tom Hardy-val csapott össze, de ugyanezért a filmért a legjobb női alakításnak járó elismerés is az övé lehet. Utóbbi kategória esélyesei közt szerepel Jennifer Lawrence is a Joy-jal, aki Az éhezők viadala: A kiválasztott befejező részében nyújtott alakításával a legjobb hős kategóriában is összeméri népszerűségét Theronnal. 

A 2016-os MTV Movie Awards házigazdái Dwayne Johnson és Kevin Hart lesznek. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek