Starity

Liam Payne miatt távozik az X-Factorból Cheryl Cole

2016. április 06. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő önálló zenei karrierjét és magánéletét választotta a népszerű tehetségkutató helyett.

hirdetés

A Mirror számolt be róla, miszerint Cheryl Cole már értesítette Simon Cowellt távozási tervéről, és azt is bevallotta, hogy a jövőben felszabadult idejét legújabb szólóalbumának munkálataival és újdonsült szerelmével, Liam Payne-nel kívánja tölteni. Állítólag már nem is érezte jól magát a műsor élén, és mivel amúgy is újabb mentorcserét helyeztek kilátásba a készítők, így egyértelművé vált számára a távozás.

Cheryl úgy gondolja, hogy ami sok, az sok, és tudatta az illetékesekkel, hogy többé nem érdekelt az X-Factor ügyében. Mivel nem kötötte szerződés, így szabadon távozhatott. Az X-Factorban való maradása azt is jelentette volna, hogy ellenőrzés alá vonják Liammel való kapcsolatát, azt pedig nem szerette volna

– magyarázta egy bennfentes.

A fentieken túl Simon Cowell azt is megerősítette, hogy rég nem látta ilyen boldognak az énekesnőt, és saját meglátása szerint remekül kijönnek tíz évvel fiatalabb szerelmével – minderről pedig egy közös vacsora során volt szerencséje meggyőződni.

Láttam őket együtt, hiszen velük költöttem el egy vacsorát. Nagyon jó formában voltak. Olyanok voltak, mint két szerelmes mókus, szó szerint édesek voltak, de ami ennél is fontosabb az az, hogy mindketten hihetetlenül boldognak és fesztelennek tűntek. Nagyon örülök a boldogságuknak

– nyilatkozta az E! Newsnak az X-Factor atyja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek