Starity

Ősszel megkezdődik a Deadpool 2 forgatása

2016. április 07. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég került a mozikba a Marvel antihősének története, ám a hatalmas sikerre való tekintettel a készítők hamarosan tető alá hozzák a folytatást is.

hirdetés
Ősszel megkezdődik a Deadpool 2 forgatása
Fotó: 20th Century Fox

Ryan Reynolds aggodalmainak szerencsére nem volt alapja, ugyanis a főszereplésével készült Deadpool hatalmas siker lett mind a mozinézők, mind a kritikusok körében, így nem volt kétséges a folytatás. A Marvel-moziuniverzum már be is jelentette a második részt, mi több: jelenleg is készül a forgatókönyv Rhett Reese-nek és Paul Wernicknek köszönhetően.

Mivel az első rész is hatalmas sikereket könyvelhet(ett) el – mindent idők legnézettebb korhatáros alkotása lett –, így nem csoda, hogy a készítők hasonló eredményeket várnak a folytatástól is, mely leghamarabb 2017-2018 körül, az X-Men-es crossover előtt kerül majd a mozikba.

Ha a Vasembert vesszük alapul, ott is két rész került a mozikba a Bosszúállók című crossover előtt, és úgy gondolom, hogy ez egy igen okos választás lenne számunkra is

– magyarázta a folytatás kapcsán Reese.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek