Starity

Ebben áll J. K. Rowling sikerének titka

2016. április 07. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban nyitotta meg kapuit a The Wizarding World Of Harry Potter részleg a hollywoodi Universal Stúdióban, ahol J. K. Rowling nagy sikerű könyvsorozata filmadaptációjának hősei is tiszteletüket tették.

hirdetés
Ebben áll J. K. Rowling sikerének titka

Míg a fent említett megnyitó rendezvényen Tom Felton bevallotta, hogy hiányzik neki egykori karaktere, Draco Malfoy, addig a Flitwick professzort életre keltő Warwick Davis megosztotta a nyilvánossággal, hogy véleménye szerint miben áll a regénysorozat írónőjének, J. K. Rowlingnak a sikere, aki gyerekek millióival szerettette meg az olvasást.

J. K. Rowling könyveinek és az azokból készült filmeknek a népszerűségét a varázslat létezésének gondolata táplálja. Úgy vélem, olyasvalamit hozott létre, ami az emberek többségére képes hatni. Emberek millióira világszerte! Olyan karaktereket keltett életre, akikkel könnyű azonosulni, és egy olyan világot épített körénk és köréjük, ami mugli voltunk mögött rejtőzik, és azt hiszem, mindannyian szeretnénk hinni, hogy ez így is van

– magyarázta Warwick az ünnepélyes megnyitón.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek