Starity

Adele nem szeretné, ha Rebel Wilson alakítaná őt a filmvásznon

2016. április 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adele napjaink popiparának egyik legkiemelkedőbb csillaga, így nem csoda, ha életrajzi filmet terveznek készíteni róla.

hirdetés
Adele nem szeretné, ha Rebel Wilson alakítaná őt a filmvásznon

A napokban több híresztelés is szárnyra kapott, miszerint Rebel Wilson lehet a nagy esélyes Adele szerepére egy esetleges életrajzi filmben. A pletyka természetesen a Grammy-díjas énekesnőhöz is eljutott, ám mint kiderült, korántsincs oda az ötletért, hogy A tökéletes hang sztárja bújjon a bőrébe.

A készítőknek ahhoz előbb meg kell szerezniük a kib*szott engedélyemet

– fakadt ki dühösen a brit tehetség, majd bővebben is kifejtette nemtetszését.

Hallottam ezeket a pletykákat, hogy Rebel Wilson alakítana engem egy filmben. Majd meglátjuk! Csak mert plus size kategóriás vagyok, nem jelenti azt, hogy ő alakíthat engem.

A fentiekkel ellentétben kiderült, hogy a színésznő viszont hatalmas rajongója a Hello énekesnőjének, és bár tisztában van azzal, hogy hangi adottságai nem foghatóak Adele tehetségéhez, mégis nagyon szeretne a bőrébe bújni.

Rebel mindig be szerette volna bizonyítani, hogy komolyan is lehet őt venni. Ez egy nagy kihívás lehet a számára, hiszen Adele a popipar egy legendás alakja. Igaz, a hangi adottságai nem olyanok, mint Adele-éi, de minden kétséget kizáróan tud énekelni, és egy kis technikai rásegítéssel a hangja pont olyan lehet a filmben, mint Adele-é

– magyarázta a színésznő egyik közeli barátja a Metrónak

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor kerül képernyőre a film, de a fentiek fényében Rebelre hosszú felkészülés vár, ha meg akarja kapni a szerepet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek