Starity

Naomi Campbell egyengette Gigi és Bella Hadid útját

2016. április 07. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szupermodell a The Wendy Williams Show keretein belül vallott arról, hogy nemrég még mentorként segítette fiatal kolléganői karrierjét.

hirdetés
Naomi Campbell egyengette Gigi és Bella Hadid útját

Gigi és Bella Hadid még szemtelenül fiatalok, de ennek ellenére már most fényes karrier áll mögöttük – és persze előttük is. Természetesen nem titok, hogy nekik is hosszú utat kell még bejárniuk, ám karrierjük alapköveinek lerakásában egy olyan népszerű szupermodell volt a segítségükre, mint Naomi Campbell. A 45 éves brit szépség a legnagyobb örömmel tanította meg nekik a helyes járás technikáját, aminek minden bizonnyal hasznát veszik majd a kifutókon.

Tavaly megkérdezte tőlem Bella, hogy nem lennék-e a mentora, én pedig igent mondtam neki. Nagyon szeretem őt és Gigit is. Nagyon klassz lányok, keményen dolgoznak a sikerért

– nyilatkozta a saját márkával is rendelkező Naomi, majd így folytatta:

A szállodám előcsarnokában voltunk, amikor azt magyaráztam nekik, hogy tekintsenek rá úgy, mintha a kifutó lenne. Vendégek jöttek a liftektől, de mondtam nekik: Folytasd! Ne állj meg, ők a közönség! Pózolj! Nagyon mókás volt, mindketten ügyesen helyt álltak. Nagyon örülök, ha segíthettem egyengetni az útjukat.

Az interjú további részében szó esett Naomi Idris Elbához fűződő állítólagos kapcsolatáról is, de tagadta, hogy barátságnál több lenne közöttük.

Nagyon jó barátok vagyunk. Körülbelül 15 éve ismerem Idrist, nagyon szeretem őt, és családtagnak tekintem

– magyarázta a modell, majd a kérdésre, miszerint van-e most valaki az életében, így felelt:

Szerettem volna egy hároméves szünetet tartani az előző kapcsolatom után. Traumatikus élmény volt, kellett egy kis szünet. Ez minden. Három év... Most viszont már készen állok a szerelemre és egy új párkapcsolatra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek