Starity

Katy „bosszút állt” a Szezám utca nézőin

2010. szeptember 27. 21:09   |   Szerző: édrienn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg a kisgyermekes anyukák nagy része faragatlannak és egyre etikátlanabbnak tartja Katy megjelenését, az énekesnő csak olajat rakott a tűzre azzal, hogy a múlt heti Saturday Night Live-ban felvett műsorban egy nagyon mélyen kaivágott felsőben villogott.

hirdetés
Katy „bosszút állt” a Szezám utca nézőin

Katy Perry a múlt héten a Szezám utca egyik figurájával duettezett, miközben a tesztvetítések során eldöntötték, hogy az adás mégsem kerül a tévék képernyőire. Ennek oka csupán az volt, hogy Katy kiasasszony szupermélyen kivágott felsője sokkolta az amerikai kismamák nézeteit. Szerintük ez túl sok egy gyerekműsorhoz.

Perry a Saturday Night Live kamuműsorában vágott vissza azzal az érvvel, hogy kikéri magának a túl prűdnek való beállítást. „De hát kit zavar, ha a gyerekek ciciket látnak? Hiszen a cici a babák szoptatására való!” – érveltek a műrovezetők, miközben Perry lelkes egyetértésében ugrált a kanapén.

Szerepéhez egy Elmo képével díszített szűk pólót viselt, melynek kivágását a minél szájbarágósabb célzás kedvéért még meg is nagyobbították, hogy a nézők véletlenül se tudjanak Katy szemébe nézni. Ezek után a show két házigazdája, Amy Poehler és Maya Rudolph megvitatták, hogy Katy alanyát, akinek beöltözött, Mauree-t kötelezzék arra, hogy csak szűk szabású,  zárt cuccokat hordhat, amikor a gyerekeknek olvas fel.

Az énekesnő pénteken Twitter-oldalán jelentette be, hogy bár nem adják le vendégszereplő fellépését a sorozatban, azért weboldalára  felteszi a klipet, úgyhogy aki nem találja ijesztőnek egy dekoltázs látványát, az ott nézze meg nyugodtan. Később Katy vőlegénye, Russel Brand is beszállt az érvelésbe és azt nyilatkozta: „Hát, gyerekek, a Szezám utcából nem fogjátok megtanulni a 34-es számot, vagy a D betűt” – ezzel arra célzott, hogy Katy mellméretét úgysem fogják megjegyezni, és amúgy sem az volt a lényeg az egész műsorban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek