Starity

Ikrekkel várandós Baby Gabi

2016. április 07. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

38 évesen végre valóra válik az énekesnő álma, és anya lesz – ráadásul duplán kap a jóból, ugyanis két csemetét hord a szíve alatt.

hirdetés
Ikrekkel várandós Baby Gabi
Fotó: Grnák László

A Blikk írt eslőként a nagyszerű hírről, miszerint anyai örömök elé néz Baby Gabi. A jelenleg negyedik hónapban járó énekesnő ikreket hord a szíve alatt, és bár nem tudja, milyen neműek a csemeték, az már biztos, hogy kétpetéjűek.

Az esküvőnk óta terveztünk babát a párommal, meg is beszéltük, hogy két gyermeket szeretnénk. Azt azonban nem gondoltuk, hogy egyszerre fognak megérkezni. Azt szoktuk mondani, hogy valószínű nem tudtak megegyezni, melyikük jöjjön előbb, ezért lettek ikrek

– magyarázta Gabi a fent említett lapnak, és azt is bevallotta, hogy bár vannak aggodalmai azt illetően, hogy fog helyt állni a két kicsivel, de már alig várja az érkezésüket.

Már tudtam, hogy terhes vagyok, amikor elmentem először az orvoshoz, de arra nem számítottam, ami a vizsgálaton várt. Egy nő eleve tele van kérdésekkel az első gyerek előtt, de máris kettő? Elkezdtem aggodalmaskodni, hogy miként fogom én ezt egyedül megoldani, de aztán szépen lassan lenyugodtam. Egyszerűen megbeszéljük velük a párommal együtt, hogy jó gyerekek lesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek