Starity

Anne Hathaway anya lett

2016. április 08. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég végre valóra vált a Neveletlen hercegnő sztárjának álma, és életet adott első gyermekének.

hirdetés
Anne Hathaway anya lett

Anne Hathaway nem is lehetne boldogabb, hiszen végre belépett az anyák hatalmas táborába. A 33 éves barna hajú szépség sajtóképviselője hivatalosan is megerősítette a lapoknak, hogy Anne 2016. március 24-én, Los Angelesben világra hozta első gyermekét, Jonathan Rosebanks Shulmant. Anya és baba egyaránt jól vannak.

A kicsi egészséges, és barátok, családtagok gyűrűje veszi körül. Anne és Adam el vannak ragadtatva a boldogságtól, amiért szülők lehetnek

– nyilatkozta az E! Newsnak egy, a párhoz közel álló barát. 

Érdekesség, hogy a fent említett magazin annak is utánajárt, honnan ered az újszülött szokatlan csengésű középső neve, így megtudtuk, hogy igazán különleges családi jelentőssége van. Kiderült ugyanis, hogy egy névösszetételről van szó: Anne apai nagypapáját Roseline-nak hívták, Adam édesanyjának leánykori neve pedig Banks (ez a vezetéknév Adam nevében is benne szerepel), így a szülők összeillesztették a két nevet, hogy így tisztelegjenek a felmenők előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek