Starity

Charlize Theron főszerepet kapott a Halálos iramban 8-ban

2016. április 08. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan a népszerű filmsorozat nyolcadik részének a forgatása még nem kezdődött el, ám a legtöbb főszereplő már leszerződött a produkcióhoz.

hirdetés
Charlize Theron főszerepet kapott a Halálos iramban 8-ban
Fotó: Facebook / Fast & Furious

A Jason Statham alakította Deckard Shaw mellé újabb rosszfiú feltűnésére számíthatnak a nézők, méghozzá Charlize Theron személyében. Nemrég még csak szóbeszéd volt a szőke szépség a stábhoz való csatlakozása, ám a készítők immár hivatalosan is megerősítették, hogy a színésznő valóban részt vesz majd a forgatásokon, és felbukkanása alaposan felfogatja majd kedvenceink történetének alakulását.

Maga a film egyébként 2017. április 14-én kerül a mozikba, melyben ezúttal is visszatérnek a főbb karaktereket alakító színészek és színésznők, így többek között Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris, Tyrese Gibson és Dwayne Johnson is.

Mint ismeretes, a Brian O'Connert alakító Paul Walker 2013 novemberében, a hetedik rész forgatása alatt halálos kimenetelű autóbalesetet szenvedett, és bár a filmet öccsei bevonásával befejezték, a stúdió nyilvánosságra hozta, hogy a folytatásban nem számíthatunk Cody Walker felbukkanására, így a karakter története lezárást kap valamilyen formában.

A franchise egyébként a nyolcadik részen túl további két filmmel bővül majd: a kilencedik rész 2019-ben, a tizedik pedig 2021-ben kerül a mozikba – ez utóbbi pedig a 2001 óta futó történet végét is jelenti majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek