Starity

Világra jött Damu Roland kislánya

2016. április 11. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész felesége, Edina szombat este a János Kórházban adott életet a kis Majának.

hirdetés
Világra jött Damu Roland kislánya
Fotó: Scherer

Egy olvasó számolt be a Blikknek a hírről, miszerint szombaton adott életet Damu Rolanddal közös kislányának Edina. Bár a szülők hónapok óta nem találkoztak, és a kapcsolatuk is igen viharos volt a várandósság bejelentése óta, a színész rögtön a kórházba sietett, amikor megtudta, hogy felesége vajúdik.

A színész feleségét pénteken késő délután még infúzióra kötve láttuk a kórteremben, de szombaton este már a műtőbe vitték. Úgy hallottuk, hogy meg kellett nála indítani a szülést

– nyilatkozta a fent említett napilapnak egy bennfentes. 

A Bors azt is megtudta, hogy az orvosok a baba egészségének érdekében indították meg a szülést, mivel a kismamát csütörtökön ismeretlenek megverték, így úgy látták jónak, ha egy hónappal hamarabb világra segítik a kicsit.

Nagyon ideges voltam azok után, hogy megvertek, ezért gondolták azt az orvosok, hogy a ba­ba érdekében császármetszéssel világra segítik. Maja 1670 grammal és 44 centivel született, teljesen egészséges. A tejem még nem indult meg, az császár után legalább két-három nap. Maja inkubátorban van, még meg sem foghattam, mert kicsit náthás vagyok, nem akarom megfertőzni. De amint tudok szoptatni, a karomba veszem

– nyilatkozta a lapnak Edina.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek