Starity

Még mindig tart a terror: Louis Tomlinson kisfiának édesanyját kamuzással vádolják

2016. április 11. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Januárban adott életet Louis Tomlinsonnal közös fiának Briana Jungwirth, ám a One Direction rajongói ahelyett, hogy támogatásukról biztosítanák a kismamát, ott bántják őt, ahol csak tudják.

hirdetés

Hatalmas port kavart a médiában, amikor tavaly kiderült, hogy Louis Tomlinson gyermekét hordja a szíve alatt Briana Jungwirth, és már akkor is felröppent a pletyka, miszerint a lány csak megjátssza a terhességet. A kicsi azonban január végén megérkezett, amit boldogan hozott nyilvánosságra a büszke apuka is, ám az állítólagos rajongók még ekkor sem leltek nyugalomra.

Ugyan mind Briana, mind Louis megmutatta a Freddie névre keresztelt kicsit a közösségi médián keresztül, sokan még ekkor is szkeptikusak voltak a létezésével kapcsolatban. A kismama, megunva a folyamatos zaklatást privátra állította elérhetőségeit, melyet csak nemrég oldott fel, ám továbbra sincs vége a rémálomnak, ugyanis még mindig azzal gyanúsítják, hogy az egész várandósságot megjátszotta.

A rajongók egyenesen odáig merészkedtek, hogy azt állították, Briana és a baba csak azért kerültek képbe, hogy általuk eltussolva legyen Louis Harry Styleshoz fűződő állítólagos kapcsolata. Ez nyilvánvalóan nem igaz, hiszen mindkét énekes az ellenkező nemhez vonzódik: Louis Danielle Campbell-lel randizik, Harry pedig a közelmúltban szakított Kendall Jennerrel.

Nem igazán beszélek gyakran az anyaságról, de nagyon szeretném tudni, ti hogyan éreznétek magatokat, ha édesanyaként ilyesmiket kellene olvasnotok? Honnan veszi a bátorságot magának bárki is, hogy kamunak nevezze a gyerekemet? Ez nemcsak beteg, hanem morálisan is helytelen. Mondjatok, amit csak akartok, de nem hagyom, hogy elvegyétek a boldogságot, amit a fiamnak köszönhetően érzek. És tudom, hogy Louis is ugyanígy érez

– írta Briana egy azóta eltávolításra került posztban.

Természetesen rengetegen kiálltak a kismama mellett, mondván, hogy az az ártatlan kisbaba nem tehet semmiről, és a létezését firtató piszkálódással nemcsak Brianát, hanem őt is bántják. Louis egyelőre nem nyilatkozott a témában, de nemrég ő is megosztott egy felvételt a szeme fényéről, mintegy bizonyítandó: Freddie igenis létezik, és ő is Briana mellett áll.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek