Starity

Macaulay Culkin visszavonul

2016. április 11. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Reszkessetek, betörők!-kel híressé vált színész nem tervez visszatérni a filmvászonra.

hirdetés
Macaulay Culkin visszavonul

Macaulay Culkint gyerekként ismerte meg a világ, számtalan nagy sikerű alkotásban csillogtatta meg tehetségét, ám sajnos nem viselte jól a hirtelen jött sikert és hírnevet: feszültségét alkohollal és kábítószerrel próbálta enyhíteni. Ugyan a poklot is megjárta, mára már igyekszik egészséges életet élni, de saját bevallása szerint nem valószínű, hogy a későbbiekben visszatér a filmiparba.

Érdekesség, hogy Macaulay tavaly decembereben ismét Kevin McCallister bőrébe bújt barátja, Jack Dishel websorozatának, a DRYVRS egyik epizódjának erejéig, de mint mondja: ez volt az utolsó alkalom.

Figyelmeztettem Jacket, hogy internetes szenzáció lesz belőle, és boldog vagyok, ha felhívhattam a figyelmet a műsorára, de nem hiszem, hogy valaha is igent mondanék valami hasonlóra újra

– nyilatkozta a színész a Vulture magazinnak adott interjújában, és bár még bevállalt egy kisebb szerepet Adam Green Aladdinjában Penn Badgley, Zoë Kravitz és Natasha Lyonne oldalán, most már biztosan állíthatja, hogy visszavonul.

Egy, a harmincas évei közepén járó pasas vagyok, aki lényegében nyugdíjasként tengeti a napjait. Általában arra megyek, amerre a szél fúj

– viccelődött Macaulay, aki szabadidejében szívesen zenél és fest, de az írást is kipróbálta már. 

Macaulay-nak (jobbra) számtalan hobbija van, de a színészkedés többé már nem tartozik ezek közzé
(Fotó: New York Magazine / Bobby Doherty)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek