Starity

Skizofréniát diagnosztizáltak a Star Wars sztárjánál

2016. április 12. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igencsak rájár a rúd a Baljós árnyakban Anakin Skywalkerére az utóbbi időben.

hirdetés
Skizofréniát diagnosztizáltak a Star Wars sztárjánál
Fotó: Lucas Films / Everett Collection

Nem sokkal azután, hogy csattant a bilincs a csuklóján, egy pszichiátriai intézetbe szálltották a börtönből Jake Lloydot. A színészt júniusban vették őrizetbe, mivel 160 km / órás sebességgel száguldozott, és rendőri felszólításra sem lassított le.

A sofőr után hajtóvadászat indult, aminek az vetett véget, hogy Jake fának csapódott autójával, majd kiderült, hogy jogosítvány nélkül vezetett, ráadásul a hatóságot is félrevezette, amikor nem a saját nevét diktálta a rendőröknek. Llyodot egyedül az mentette meg a hosszú börtönévekktől, hogy édesanyja, Lisa skizofrén voltát okolta a botrányért, így helyezték át az elmeosztályra a színészt. Szerettei bizakodnak a felépülésében. 

Jake egyébként mindössze 10 éves volt, amikor szerepet kapott a világszerte népszerű filmsorozatban, ám saját bevallása szerint az ismertség pokollá tette a gyerekkorát, és inkább hátránya, mint előnye származott abból, hogy Anakin bőrébe bújhatott.

Az iskolás éveim olyanok voltak, mintha a pokolba kerültem volna. Napi hatvan interjút kellett adnom, emellett pedig a többi gyerek nagyon gonosz volt hozzám. Mindig a lézerkard hangját utánozták, ahányszor csak megláttak. Szörnyű volt

– elevenítette fel a színész egy korábbi interjú alkalmával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek