Starity

Előkerült Freddie Tomlinson születési anyakönyvi kivonata

2016. április 13. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Számunkra eddig sem volt kérdéses, hogy valóban Tomlinsoné a kis Freddie, ám a rajongók kiharcolták a születési anyakönyvi kivonat nyilvánosságra hozását.

hirdetés

Több ízben is írtunk arról, hogy a One Direction elvakult rajongói azt a tévképzetet hangoztatták, miszerint Briana Jungwirth csak megjátszotta a várandósságát, mintegy leplezendő Louis Tomlinson Harry Styleshoz fűződő állítólagos kapcsolatát. Természetesen e szóbeszédből egy szó sem igaz, hiszen mindkét énekes az ellenkező nemhez vonzódik, Briana pedig január végén egészséges kisfiúnak adott életet.

Sokan azonban a mai napig kétségbevonják a kicsi létezését, és odáig mentek, hogy a fiatal kismama képébe vágták: a gyermeke nem is igazi. Briana egy felháborodott hangvételű üzenetben próbálta helyretenni az utálkozókat – több-kevesebb sikerrel.

Nem igazán beszélek gyakran az anyaságról, de nagyon szeretném tudni, ti hogyan éreznétek magatokat, ha édesanyaként ilyesmiket kellene olvasnotok? Honnan veszi a bátorságot magának bárki is, hogy kamunak nevezze a gyerekemet? Ez nemcsak beteg, hanem morálisan is helytelen. Mondjatok, amit csak akartok, de nem hagyom, hogy elvegyétek a boldogságot, amit a fiamnak köszönhetően érzek. És tudom, hogy Louis is ugyanígy érez

– írta egy posztjában a közelmúltban.

Tegnap azonban fordult a kocka, ugyanis nyilvánosságra került a kis Freddie születési anyakönyvi kivonata, melyből kiderül, hogy a kicsi január 21-én született Los Angelesben Briana Ashley Jungwirth és Louis William Tomlinson gyermekeként, és a Freddie Reign Tomlinson nevet kapta szüleitől. Az iratot az anya és az apa is ellátta kézjegyével.

Fotó: Splash News

A szemüles lesifotósok egyébként tegnap Los Angelesben kapták lencsevégre a büszke kispapát három hónapos kisfiával, és a felvételen jól hallható a babakocsiból érkező sírás.

Hé, Louis, jó látni, hogy a fiad tényleg létezik

– magyarázta az egyik fotós az énekesnek, aki erre úgy reagált, hogy kicsit több tiszteletet is mutathatnának a gyermeke iránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek