Starity

Yolanda Foster attól fél, hogy hamarosan gyűrűt húz lánya ujjára Zayn Malik

2016. április 13. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű sztárpár még csak november óta randizik, ám a modell édesanyja attól tart, hogy túlságosan elkapkodják a dolgokat.

hirdetés
Yolanda Foster attól fél, hogy hamarosan gyűrűt húz lánya ujjára Zayn Malik
Fotó: Vogue (Mario Testino)

Alig egy hete jelent meg Gigi Hadid és Zayn Malik a Vogue magazin számára készült fotósorozata, a modell édesanyja már meg is kongatta a vészharangot. Lánya ugyanis már az összeköltözést tervezi a szerelmével, Yolanda pedig aggódik, hogy amilyen tempóban a dolgok haladnak, hamarosan gyűrű kerül Gigi ujjára.

Zayn már hónapok óta nyíltan beszél arról, hogy számára Gigi az igazi, Yolandára pedig a frászt hozza ezzel, ő ugyanis attól fél, hogy Zayn megkéri Gigi kezét, lánya pedig a románc hevében elkapkodja a döntést

– nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő barát a Mirrornak, majd így folytatta:

Yolanda világossá tette Gigi számára, hogy egyelőre hallani sem akar egy esetleges eljegyzésről, és bebiztosította magát, hogy Zayn is értesüljön ebbéli kívánságáról.

Fotó: Vogue (Mario Testino)

A sztármami azért is ózkodik attól, hogy az énekes fél térdre ereszkedjen idősebbik lánya előtt, mert tudja, hogy Zayn korábban Perrie Edwards ujjára is gyűrűt húzott, ám mint tudjuk, a románc csúnya véget ért, és az énekesnő nehezen birkózott meg a szakítás tényével. 

Yolanda meglátása szerint Giginek adnia kéne egy egyéves próbaidőt Zaynnek, hogy megbizonyosodjon róla, valóban ő a hozzá illő férfi, és csak ezt követően kellene gondolkozniuk kapcsolatuk következő nagy mérföldkövéről

– magyarázta a bennfentes.

Arról egyelőre nincs információ, hogy vajon Gigi valóban összebútorozik-e Zaynnel, vagy hogy megfogadja-e édesanyja tanácsát, ami egyébként nem lenne buta döntés, hiszen Yolanda már kétszer vált el, így van némi tapasztalata azzal kapcsolatban, miért is nem éri meg a rózsaszín köd hatása alatt házasságot kötni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek