Starity

Selena Gomez: „Leszarom, hogy nem volt normális gyerekkorom”

2016. április 14. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves tehetség a nyilvánosság előtt érett gyerekből tinédzserré, majd felnőtté, ám úgy véli, nem veszített sokat azzal, hogy nem volt átlagos a gyerekkora.

hirdetés

Fotó: GQ / Victor Demarchelier

A GQ magazin exkluzív fotósorozatot készített nemrég Selena Gomezről, aki természetesen interjút is adott a lapnak, melynek keretein belül szó esett a karrierje alakulásáról, a gyerekkoráról és a megjelenéséről is.

Nem titok, hogy tavaly nyáron több ízben is kritizálták rajongói a barna hajú szépséget, mondván, hogy nem áll jól neki az a pár pluszkiló, amit felszedett, ő azonban kiállt magáért, és bátran megmutatta irigylésre méltó idomait. Azóta nyoma sincs a feleslgenek, és az énekesnő jobb formában van, mint valaha, így a GQ fotózása során egy pikánsabb képet is bátorkodott bevállalni.

Fotó: GQ / Victor Demarchelier

Sosem volt alkalmam kitalálni, mit kezdjek az életemmel anélkül, hogy az emberek a tudomásomra nem hozták volna a véleményüket. Én választottam ezt az életet, de nem fogok csak ülni és siránkozni, hogy Ó, Istenem, szegény én. Nem volt normális gyerekkorom. Az igazság az, hogy leszarom

– magyarázta Selena.

Fotó: GQ / Victor Demarchelier

A színész-énekesnő egyébként jelenleg harmadik nagylemezén dolgozik, rajongói pedig legközelebb James Corden műsorában láthatják, ugyanis ő volt a műsorvezető carpool karaoke-jának legutóbbi vendége.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek