Starity

Scott Eastwood is csatlakozott a Halálos iramban 8 stábjához

2016. április 14. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész maga hozta nyilvánosságra a népszerű franchise-hoz való csatlakozását.

hirdetés
Scott Eastwood is csatlakozott a Halálos iramban 8 stábjához

Charlize Theron után Clint Eastwood fiának, Scottnak a személyében újabb taggal bővül a Halálos iramban legújabb, immár nyolcadik részének a stábja. A 2017 áprilisára várható film forgatása ugyan még nem kezdődött meg, az azonban már most biztos, hogy egy igazán izgalmas és sztárokban bővelkedő produkciónak lehetünk majd szemtanúi.

Nehéz szavakba önteni, mennyire izgatott vagyok a következő Halálos iramban-film miatt. Számomra ez az egész sokkal több, mint egy franchise. Egy örökség. A stábot alakító nagyszerű színészek az együtt töltött idő során családdá váltak, én pedig alig várom, hogy csatlakozhassak hozzájuk

– írta a színész az Instagramon, majd szót ejtett a sorozatban Brian O'Connert alakító Paul Walkerről is, akinek elvesztése személyes tragédia volt a számára is.

Paul nagyon közeli barátom volt. Együtt szörföztünk és utazgattunk, és nagyszerű példakép volt, aki nagy hatást gyakorolt és gyakorol az életemre a mai napig. Olyan volt számomra, mint egy báty. A Halálos iramban-családhoz és a Paul történetéhez való csatlakozás olyan nekem, mint egy valóra vált álom. Gary Gray és Neal Moritz: alig várom, elkezdjük a forgatást, és úgy igazán belemerüljünk a sűrűjébe. Vin: köszönettel tartozok neked a támogatásodért, és amiért bepillantást engedtél ebbe az egészbe. Paul: ígérem, büszkévé foglak tenni

– magyarázta Scott az alábbi kép kíséretében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek