Starity

Második gyermekét várja Blake Lively

2016. április 15. 08:08   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem sokkal azután, hogy megszületett első gyermekük, a színésznő és férje ismét szülői örömök elé néznek.

hirdetés

A 28 éves színésznő jelenleg legújabb, A zátony címre keresztelt még idén a mozikba kerülő filmjét forgatja Malibuban, ám már nem tudja rejtegetni napról napra gömbölyödő pocakját. Egy úszódresszben forgatott a szőkeség, a szünetekben azonban gyanúsan takargatta a hasát egy köntössel, de nem lehetett nem észrevenni a várandósságára utaló jeleket.  

Blake és férje, Ryan 2014 decemberében lettek először szülők, amikor megszületett James nevű kislányuk. Interúikban gyakran szót ejtenek arról, hogy mennyire élvezik a kicsi társaságát, és korábban sem titkolták, hogy nagy családra vágynak.

Nagy családot szeretnénk. Mindketten nagy családokból jöttünk: a szüleimnek négy, Blake szüleinek öt gyereke van. Sokan azt gondolják, hogy ez őrültség, de ezt csak akkor tudjuk majd meg, amikor ott tartunk

– idézi az E! News a büszke édesapa korábbi szavait.

Ugyan egyelőre se Blake, se Ryan nem nyilatkozott a gólyahírről, ám azt a fenti forrás mellett már megerősítette a People és az Us Weekly magazin is, valamint a színésznőről készült lesifotók is önmagukért beszélnek. 

Kattints ide a Blake várandósságáról árulkodó paparazzi-fotókért!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek