Starity

Hailey Baldwin a megfelelő szerepre vár színésznői karrierje beindításához

2016. április 15. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Stephen Baldwin lányának nem titkolt vágya, hogy továbbvigye a családi örökséget, és színésznőnek álljon.

hirdetés
Hailey Baldwin a megfelelő szerepre vár színésznői karrierje beindításához
Fotó: Instagram

Hailey Baldwin eddig ugyan modellként csillogtatta meg tehetségét, ám saját bevallása szerint a megfelelő alkalomra és szerepre vár ahhoz, hogy megmutassa: családjában nem csak a férfiaknak jutott színészi képesség.

Úgy érzem, ha egy klassz szerepet ajánlanának, és ha fel lennék rá készülve, és úgy gondolnám, képes vagyok megcsinálni, akkor bevállalnám

– magyarázta az E! Online-nak adott interjújában a szőkeség, aki szerint a színészkedés nem egy olyan mesterség, amit iskolában kell tanulni.

A színészkedés nem feltétlen olyasvalami, amit szükség szerint intenzíven tanulni kellene. Gyerekként rengeteget szerepeltem színházban, 12 évig balettoztam, de határozottan hiszek abban, hogy a családi hagyományt tovább kell vinni. Van a Baldwinoknak egy fiatalabb generációja, de még nem jött el az idejük.

Hailey arról is szót ejtett továbbá, hogy bár jelenleg a modell szakmában való karrierjére fókuszál – és még jó ideig arra is fog –, úgy véli, lesz még a családjukban olyan Baldwin, aki a színészkedést választja hivatásának. Ennek lehet is valóságalapja, hiszen édesapjáék négyen vannak testvérek, és nekik is vannak gyerekeik, így igen nagy családot tudhatnak a magukénak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek