Starity

Liam Hemsworth megcáfolta a pletykákat: nem járnak jegyben Miley Cyrusszal

2016. április 15. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly ősszel, két évvel a szakításukat követően kezdett randizni egymással Liam és Miley.

hirdetés

Egy zenei fesztiválon kapták lencsevégre először együtt az egykori szerelmeseket, később pedig a karácsonyt és az új évet is együtt ünnepelték Liam családjával Ausztráliában, így kétség sem merült fel azt illetően, hogy valóban újrakezdték kapcsolatukat Az utolsó dal sztárjai. Év elején Miley ismét hordani kezdte Neil Lane tervezte eljegyzési gyűrűjét, melyet 2012-ben húzott ujjára a színész, nem sokkal később pedig barátaik arról számoltak be a sajtónak, hogy nem hivatalosan ugyan, de házasságot is kötöttek.

Az érintettek mindeddig se nem erősítették meg, se nem cáfolták a pletykákat, ám a sokatmondó lesifotóknak köszönhetően arról már megbizonyosodhattunk, hogy nemcsak randizni kezdtek, hanem össze is bútoroztak. Liam nemrég a TV Weeknek adott interjújában nyilatkozott magánéletéről, és bevallotta: szó sincs újbóli eljegyzésről.

Nem, nem járok jegyben

– vallotta a magazinnak, majd azt is elárulta, miért mutatkozik olyan ritkán a nyilvánosság előtt.

Nem igazán hagytam el az otthonom az utóbbi pár hónapban, mert megsérült a hátam, és nem sok mindent tudok csinálni. Ha őszinte akarok lenni, az időm nagy részében otthon vagyok.

Nem titok, hogy más oka is van annak, hogy Liam igyekszik kerülni a nyilvánosságot, ugyanis ki nem állhatja azt, ahogy a lesifotósok az életébe furakodnak.

Az igazság az, hogy nem az a fajta ember vagyok, aki még több figyelmet akar magára irányítani. Próbálom nem felhívni magamra a figyelmet. Nem is csinálok olyasmit, amire érdemes lenne figyelni. Többségében azon vagyok, hogy láthatatlan maradjak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek