Starity

Felvállalta homoszexualitását Sam Tsui

2016. április 21. 13:01   |   Szerző: ATCfan2002

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes április 15-én töltött fel egy videót a YouTube-ra, melyben többek között másságáról is szót ejtett.

hirdetés

Sam Tsui a 26 éves kínai származású, amerikai énekes büszke lehet a legnagyobb videómegosztó oldalon elért sikereire, hiszen a mai napig csaknem két és félmillió feliratkozót gyűjtött össze.

Hét évvel ezelőtt Kurt Hugo Schneiderrel kezdett a videózásba, ez alatt az idő alatt pedig számtalan feldolgozást készítettek együtt és külön is. Sam többek között olyan előadókkal működött közre a ezidáig, mint Max Schneider, Chrissy Costanza vagy éppen Victoria Justice. Magánéletéről, párkapcsolatairól azonban sosem nyilatkozott, most azonban elérkezettnek látta az időt arra, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba.

A videóban Sam köszönetet mond rajongóinak a lelkesedésükért, mellyel új kislemezét, a Secretet fogadták, valamint szót ejt arról is, mennyire váratlanul érte őt magát is pályájának magasra ívelő volta, amit annak idején elképzelni sem mert.

Saját bevallása szerint nem gondolta volna, hogy egyszer a párkapcsolatairól is be fog számolni a rajongóinak, de örül, hogy úgy érzi, ideje, hogy szót ejtsen a sokakat foglalkoztató kérdésről, miszerint randizik-e valakivel. A válasz természetesen igen, választottja pedig nem más, mint Casey Breves, akivel több ízben is dolgozott már együtt, többek között, a Thinking Out Loud / I'm Not The Only One mashupot is együtt csinálták, melyre több mint 32 millióan voltak kíváncsiak a YouTube-on.

Sam egyébként elmondása szerint sosem szégyellte másságát, és bízik abban, hogy ez nem befolyásolja majd rajongói róla alkotott véleményét. Casey-vel ugyanis nagyon boldogok, és mint az Instagramról megtudtuk, oltár elé is álltak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek