Starity

Rákban elhunyt édesapjára emlékezett Bradley Cooper

2016. április 18. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok más hírességhez hasonlóan a Másnaposok sztárja is csatlakozott a rákkutatás elősegítéséhez.

hirdetés
Rákban elhunyt édesapjára emlékezett Bradley Cooper

Sean Parker milliárdos nemrég 250 millió dollárt (kb. 66 milliárd 857 millió forint) adományozott a rákkutatás elősegítéséhez, melynek keretein belül egy új módszert kívánnak kifejleszteni a tudósok, ami kíméletesebb és hatékonyabb lenne a kemoterápiánál – ehhez pedig érthető módon pénzre van szükség. 

Csütörtök este egy, a fenti ügyet szorgalmazó est keretein belül olyan sztárok álltak ki a rákkutatás fejlesztése mellett, mint John Legend, Orlando Bloom, Katy Perry és Bradley Cooper. Utóbbinak különösen fontos az ügy, ugyanis 2011-ben tüdőrákban veszítette el szeretett édesapját.

Szeretnék ejteni pár szót édesapámról, Charles J. Cooperről, aki tüdőrákban hunyt el 2011-ben. Szerencsés helyzetben voltam, mert életem minden területét képes voltam félretenni, és teljes mértékben a gondozására fókuszálni

– magyarázta a színész, aki időt, pénzt és energiát nem spórolva igyekezett mindent megtenni édesapja gyógyulásááért, a betegség azonban legyőzte az idős szervezetet.

Nem tudom elképzelni, mennyivel nehezebb azoknak a családoknak, akik nincsenek olyan szerencsés esetben, mint én, és esetleg nem tudják egyszerre fizetni a kezeléseket és rendezni a számláikat.

A fentiek fényében és a tapasztalatokkal a háta mögött nem meglepő, hogy Bradley úgy döntött, a jó ügy mellé áll, és segítséget nyújt mindazoknak, akik a gyilkos kórral küzdenek.

Azt remélem, hogy eljön egyszer az a nap, amikor minden rákkal küzdő beteg megkapja az életminőségén javító teljeskörű támogatást a diagnózis ismertetésétől kezdve a kezelés utolsó napjáig függetlenül attól, hogy milyen a gazdasági és társadalmi helyzete.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek