Starity

Világra jött Chrissy Teigen és John Legend első gyermeke

2016. április 18. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az újdonsült édesanya az Instagramon hozta nyilvánosságra, hogy megérkezett szerelmük gyümölcse.

hirdetés

Végre valóra vált Chrissy Teigen és John Legend álma: szülők lettek. A modell lombikbébi programnak köszönhetően esett teherbe, és április 14-én egészséges kislánynak adott életet, akinek a Luna Simone Stephens nevet választották a férjével.

Végre megérkezett! Luna Simone Stephens, imádunk téged! És álmosak vagyunk. Nagyon álmosak

– írta a büszke kismama az alább látható felvétel mellé a népszerű képmegosztón, miszerint a kicsi 3034 grammal jött a világra.

Az újdonsült szülők egyébként korábban sem rejtették véka alá, hogy nagy családot szeretnének, így a jövőben újabb Teigen-Legend-babákra számíthatunk. A SELF magazinnak adott interjújában ugyanis Chrissy úgy nyilatkozott, hogy legalább négy csemetét szeretne.

Azt hiszem, a harmincas éveim alatt folyton terhes leszek. Mindig is úgy képzeltem el, hogy körbeüljük az étkezőasztalt az ünnepekkor, és legalább egyszer egy héten. Összetörné a szívem, ha nem így lenne, de remélem, valóra válik az álmom. Még vannak félretett embrióink

– magyarázta a modell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek