Starity

Vége a találgatásoknak: Kiderült, ki Megan Fox születendő gyermekének édesapja!

2016. április 18. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznő a múlt héten megrendezésre került CinemaConon mutatta meg babapocakját.

hirdetés

Nemrég számoltunk be arról, hogy Megan Fox harmadik gyermekét várja, és bár egyértelműnek tűnt, hogy férje, Brian Austin Green a kicsi apja, sokan kétségbe vonták ezt, mivel a pár múlt augusztusban a válás mellett döntött. Ugyan a házasság felbontását egyelőre elnapolták, és az azóta eltelt hónapokban is sok időt töltöttek együtt, sokaknak furdalta az oldalát a kíváncsiság, hogy végül is ki ejtette teherbe Megant.

Brian a People magazinnak vallott arról, hogy ő az édesapja a kicsinek, és bár nem tervezték, nagyon várják az érkezését, akárcsak annak idején másik két csemetéjük (Noah 3 éves, Bodhi 2 éves) világrajövetelét.

Tudod, semmi sem volt eltervezve. Egyik gyerekünket sem terveztük. Az a típusú férfi vagyok, aki csak sodródik az áradattal. Az én koromban három gyereket vállalni őrültség. Idén már 43 éves leszek

– magyarázta a színész, akinek Vanessa Marcillal való kapcsolatából már van egy 14 éves fia (Kassius) is.

Váratlanul jött Megan várandóssága, de amikor megtudták, hihetetlenül boldogok voltak mindketten. Megan és Brian imádnak szülők lenni, és nagyon keményen dolgoznak azért, hogy együtt legyenek. Nemcsak a gyerekeik miatt dolgoznak a kapcsolatukon, hanem egymásért is, és izgatottan várják a kicsi érkezését

– nyilatkozta az E! Newsnak egy neve elhallgatását kérő barát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek