Starity

Chris Brown szörnyetegnek érezte magát, amiért kezet emelt Rihannára

2016. április 19. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Welcome to My Life című dokumentumfilmjében vallott az énekes arról a sötét időszakról, ami 2009-ben megváltoztatta a karrierje alakulását és az életét.

hirdetés

Több mint hat év telt el az ominózus incidens óta, amikor is kiderült: Chris Brown kezet emelt akkori barátnőjére, Rihannára. Akkor úgy tűnt, hogy derékba törik az énekes karrierje az eset miatt, hiszen öt év próbaidőre és hat hónapnyi közmunkára ítéltek, mindemellett pedig ismert ember lévén a hírneve is negatív irányba mozdult el. Chris azonban talpra állt, de tudja, hogy sokat kell még bizonyítania ahhoz, hogy más szemmel tekintsenek rá az emberek.

Ugyan a sajtónak mindezidáig nem ejtett szót a történtekről, saját magáról szóló dokumentumfilmjében sok más érdekesség mellett erről az időszakról is lerántja leplet, nem titkolva: neki is nehéz volt megbirkóznia féktelen természetéből adódó dühkitörésének következményeivel.

Ez az első alkalom, hogy mondok bármit is [a történtekről]. A világ csúcsán voltam, listaelső dalokkal a hátam mögött és Amerika dédelgetett kedvence voltam, majd egyik napról a másikra az elsőszámú közellenség lettem. Kib*szott szörnyetegnek éreztem magam. Azon gondolkoztam, hogy öngyilkos leszek. Nem tudtam aludni, alig ettem... 

– elevenítette fel élete legsötétebb időszakát Chris.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a fent említett film mikor jelenik meg, vagy hogy játsszák-e majd a mozik, ám az énekes rajongói tűkön ülve várják, mi mindenről hullik még le a lepel a képkockákon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek