Starity

Natalie Imbruglia megtalálta az igazit?

2016. április 19. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy az ausztrál énekesnőre végre ismét rátalált a szerelem a hegymászócégnél dolgozó Ryan Bienefelt személyében!

hirdetés
Natalie Imbruglia megtalálta az igazit?

Az elmúlt esztendők során a 41 éves énekesnőt olyan hírességekkel hozták össze, mint a 23 éves futballsztár, Raphael Spiegel, Harry herceg, a brit trónörökös öccse vagy éppen Harry Styles, a népszerű brit fiúzenekar, a One Direction tagja.

Nem egészen véletlen, hogy Natalie-t nála fiatalabb férfiakkal látták vagy boronálták össze, hiszen exférje, az ausztrál rockbanda, a Silverchair énekese, Daniel Johns is négy évvel fiatalabb nála. A pár 1999-ben az ARIA díjátadó gálán találkozott először, 2003-ban eljegyezték egymást, és egy évvel később össze is házasodtak. A házasság azonban csupán négy évig tartott, mivel két különböző földrészen töltötték az idejük jelentős részét – Natalie Londonban, Daniel Ausztráliában –, és ez sokat ártott a kapcsolatuknak.

Tavaly Natalie úgy nyilatkozott, hogy szeretne megállapodni, feleség és anya lenni és azt is elismerte, hogy nem zárkózik el az internetes párkereséstől.

Azon gondolkodom, hogy megpróbálkozom a Tinderrel... hol fogok új emberekkel találkozni? A londoni barátnőm már a harmadik Tinder-randiján őrülten szerelmes lett és hihetetlenül féltékeny vagyok. [A barátja] igazán kedves, normális srác, egy rendező. Találkoztam is vele, nagyon édes és nagyon normális. Mindenki, akit Londonban ismerek és egyedülálló, fent van Tinderen

– nyilatkozta az énekesnő a Woman's Daynek.

Most azonban úgy tűnik, hogy a szinglilétnek vége: múlt héten Natalie-t és Ryant a Byron Bay tengerpartján kapták lencsevégre a lesifotósok, amint napoztak vagy éppen kézenfogva andalogtak. Úgy tűnik, hogy Natalie-nak mégsem lesz szüksége a Tinderre!

A kettejükről készült képek megtekintéséhez kattints ide!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek