Starity

Bepillantást engedett féltve őrzött magánéletébe Scarlett Johansson

2016. április 19. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cosmopolitan magazin választotta májusi száma címlaplányának a színésznőt, akivel egy mélyen szántó interjú is készült.

hirdetés

Fotó: Cosmopolitan (James White)

Scarlett Johansson ritkán beszél a magánéletéről, ugyanis szeretné mindinkább megtarani azt a magáénak, nemrég azonban kivételt tett. A Cosmónak adott interjújában név nélkül ugyan, de szó esett Ryan Reynoldsszal való házassága felbomlásáról és jelenlegi életviteléről is.

Két színész kapcsolata kihívást jelent logisztikai szempontból. Igazán megértőnek kell bizonyulnod azzal a valakivel szemben, akivel megosztod az életedet, különösképpen akkor, ha ugyanazon a pályán közel azonos tempóban haladtok. Ha viszont egyikőtök sikeresebb a másiknál, az ugyancsak okozhat nehézségeket. Egyfajta versengés alakulhat ki

– magyarázta a szőkeség, utalva zátonyra futott házasságára.

Fotó: Cosmopolitan (James White)

Scarlett 2011-ben kimondott válása után Sean Penn-nel és Nate Naylorral randizott, majd 2012 novemberében rámosolygott a szerencse, ugyanis megakadt rajta Romain Dauriac független reklámügynök szeme, akivel rövid időn belül egymásba szerettek, tíz hónap múlva pedig gyűrű került az ujjára. A pár 2014 októberében állt oltár elé, egy hónappal kislányuk, Rose Dorothy világrajövetele után. A szerelmesek nemrég áttették székhelyüket Párizsba, ami hatalmas mérföldkő volt Scarlett életében.

Életem legjobb döntése volt, amikor Párizsba költöztem. Romainnel mindketten imádjuk az utcákat járni. New York-inak lenni számomra olyan, mintha a személyiségem része volna, Romain azonban Párizs szívében nőtt fel. A városi dzsungel túlélése személyiségépítő erővel bír, ezt pedig nem veheti el senki

– magyarázta a színésznő a költözés kapcsán.

Fotó: Cosmopolitan (James White)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek