Starity

Miley Cyrus is jótékonykodik

2010. szeptember 28. 16:04   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus, alias Hannah Montana is sokat jótékonykodik. Nem mindenki szereti, és a rajongók is elfordulnak tőle, gondoljunk arra, hogy Miley is segíteni próbál.

hirdetés
Miley Cyrus is jótékonykodik

Miley Cyrus, akit már nem lehet megszelidíteni, fogta magat, és elkezdett ő is jótékonykodni. Nem ő az egyedüli sztár, aki segít másokon. Segíti a gyerekeket, főleg a betegeket és hátrányos helyzetűeket, a nőket, a rákbetegeket, a függőségben és a pszichiátriai betegségekben szenvedőket, fellép az AIDS, az éhezés ellen, az emberi jogokért, a környezetvédelemért, a sportért és a katasztrófák elhárításáért.

Miley régóta jótékonykodik, és nem sajnálja rá az idejét. Egy igazi jószívű lány ő is, ahogy a Disney-nél Selena Gomez az UNICEF nagykövete, vagy éppen a Jonas Brothers, akik 5 millió forintot ajánlottak fel egy iskolának.

A Disney  a környezetvédelem érdekében egy jótékonysági dalt is kiadott Send It On címmel, amiben a fentebb említett sztárok és Demi Lovato is részt vett.

Tavaly  egy rákbeteg kislánynak énekelte a The Climb című slágerét.  Részt vett a haiti adakozók között is, és énekelt a We Are The World for Haiti című dalban. Minden Hannah Montana-koncertjegy után 1 dollárt ajánlottak fel a City of Hope-nak és ez még nem a vége. Látszik, hogy szívén viseli az emberek sorsát Miley. Ezeket a cselekedeteit is érdemes figyelembe venni, nem csak a hibáit, melyeket bámely tinédzser elkövethet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek